George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: Începem să RECONSTRUIM capitala Capitalei

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: Începem să RECONSTRUIM capitala Capitalei
Publicat: 28/04/2024, 16:14
Actualizat: 28/04/2024, 19:36
Candidatul PSD – PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuţă, şi-a depus candidatura, duminică, la Biroul Electoral. El a declarat că „începând de astăzi începem să reconstruim capitala Capitalei”, explicând că și-a ghidat întreaga carieră și viață pe baza unor principii solide.

La momentul depunerii, George Tuță a fost însoțit de Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și de fostul primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman.

George Tuță a declarat că și-a ghidat întreaga carieră și viață pe baza unor principii solide. El a menționat că admira decența, era un iubitor al luptei de idei și îi plăcea mereu să se bazeze pe argumente reale, nu pe lozinci și propagandă atunci când avea dezbateri.

Începând de astăzi, începem să reconstruim capitala Capitalei. Mi-am ghidat întreaga carieră şi viaţă pe baza unor principii solide. Admir decenţa, sunt un iubitor al luptei de idei şi îmi place mereu să mă bazez pe argumente reale, nu pe lozinci şi propagandă atunci când am de dezbătut un lucru. Aceste valori vreau să le aducem în Primăria Sectorului 1 pentru a reconstrui o comunitate, respectul faţă de cetăţeni, priceperea administrativă şi, nu în ultimul rând, cinstea. E nevoie de aceste lucruri pentru a restabili priorităţile capitalei Capitalei, al unui oraş cu un potenţial extraordinar în care lucrează oameni, companii, idei şi misiuni diplomatice pentru a construi cel mai frumos oraş pe care îl avem, a declarat candidatul PSD – PNL.
El a explicat că trebuie extinsă reţeaua şcolară, iar curăţenia trebuie să revină în Sectorul 1.
Este datoria mea să nu mai permitem nici o secundă ca lucrurile bune pe care le avem la îndemână să fie un privilegiu pentru cetăţeni, fie că vorbim de curăţenie, din păcate, am ajuns în 2024 să vorbim de acest lucru, ţinând cont că Sectorul 1 a fost mereu curat şi a fost printre cele mai curate din întreaga capitală. Cu lucrul acesta vom porni în mandatul meu de primar. Reţeaua şcolară trebuie extinsă de urgenţă. Nu putem permite ca peste o mie de familii să nu aibă un loc decent astăzi la creşe şi la grădiniţele din sector, a afirmat candidatul PSD – PNL la Primăria Sectorului 1.
Candidatul Alianței a precizat că atragerea de fonduri europene vor fi o prioritate permanentă pentru ei, pentru a da oportunitatea oamenilor la o viață mai bună.
Nu avem locuri de parcare rezidențială, spațiile verzi arată deplorabil. Toate aceste probleme au soluții rapide, pe care le vom prezenta în campania electorală. În Sectorul 1 nu putem vorbi de niciun proiect major, dar vom avea timp după 9 iunie să pregătim toate aceste lucruri, ca până la final să creștem calitatea vieții în Sectorul 1. Voi face echipă pentru a reda imaginea și speranța Sectorului 1, aceea pe care o merită și pe care o putem construi. Îmi pun la dispoziție toată priceperea și toată energia pentru a da cetățenilor o viață mai bună, a mai spus George Tuță.
CITEȘTE ȘI:
Olga Borșcevschi
Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Mega-surpriză la show-ul Antenei! Ei sunt câștigătorii de la 'Te cunosc de undeva'
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii...
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
Câţi bani au românii în Pilonul II de pensii. Suma e de 3 ori mai...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Accident mortal în județul Suceava! Un bărbat și-a pierdut viața și altul este în stare...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
O simplă modificare a unei mese poate aduce beneficii pacienţilor cu afecţiuni hepatice
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare...
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul lui Florin Piersic Jr. care i-a revoltat pe admiratorii tatălui său, maestrul Florin Piersic
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Test de cultură generală. Care este cea mai practicată religie din lume?
×